måndag 18 augusti 2008

OS Beijing 2008


Har varit väldigt dålig på att skriva här på senare tid. Hade kunnat stå en hel del om OS som det tittas på så mycket det går. Nu har ju svenskarnas resultat vart av blandad kompott minst sagt så jag har inte riktigt vart uplagd för några inlägg.
Självklart var det ju kul med silver i tennisdubbeln.. cykling har jag däremot inte mycket förtroende för längre. Tycker även att cykel e riktigt trist att titta på. Ska dock inte nervärdera svenskarnas insats när dom tog silver, tvärtom det var roligt med medaljer även om jag personligen inte gillar cykling. På tisdag blir det däremot spännande. Holm hoppar ju höjdfinal och det är ju helt klart en medaljchans. Susanna Kallur ska visserligen springa en semifinal innan det är dags för final men om hennes kropp håller så är hon given i finalen som även den går av stapeln på tisdag.

Kikade på handbollsmatchen mellan Sverige och Brasilien natten till söndag och det var lite spännande mot slutet. Skoj att det vart vinst och att dom får spela en kvartsfinal. Vore grymt om dom lyckas ta sig till semifinal.

OS-fotboll har vart riktigt kul att se. Många bra lag minsann och Argentina ser riktigt heta ut. Tyvärr kommer den moraliska finalen spelas redan i semi då Argentina ställs mot Brasilien. Tror på Argentina i den fighten även om Brasilien kommit igång ordentligt. Var nog viktigt att Ronaldinho kom igång och att dom har den vasse Pato på bänken som kan komma in och avgöra. Tror faktiskt att han får starta på bänken denna match med. Lite konstigt med tanke på hans säsong men spelstilen han har passar inte just nu i Brasilien så han får nog hoppa in och stänka in nåt mål istället.

Överlägsen 1: M. Phelps.. 8 guld i ett OS.. det tar ju inte sverige på 3 OS.
Överlägsen 2: Usain Bolt, 9.69 sek på 100m!! Oknuten sko samt sidsteppandes i mål... sjukt minst sagt.

Inga kommentarer: