måndag 9 juni 2008

Sweden Rock Festival

Årets SRF är till ända och jag längtar redan nu till nästa års bravader. Som vanligt var denna första vecka i juni helt underbar med roliga vänner, en massa öl, Langos, kebab, frukostar bestående av limpmacka med en stor klutt mjukost av div. smak och så en handfull bra grupper. Var ett svagt startfält som jag sa innan men Volbeat, Mustasch och Ace Frehley var värda biljetten detta år.
Kul att träffa på mina vänner från Málaga även om det vart en väldans kort träff. Var även kul att se Västerås-J och Örebro-J oxå, dock så var även dessa träffar väldans korta. Vädret var precis som alla år, helt sjukt varmt och inte ett endaste litet moln på 5 dagar. Nacken är ruggigt röd men vem bryr sig om det när man står där med en kall 7,2:a i handen.. inte jag i allafall!

Tack för resan A, H, K och L. Var riktigt kul att åka med er så det får gärna bli en tradition.

Ses nästa år! Hoppas alla 33200 pers som satte festivalrekord i år kommer även äntrar det höfärgade festivalgräset nästa år.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Var jättekul o träffa dig igen med killen. men som du sa.. Alldeles för kort tid.

Anonym sa...

Vi ses ju i helgen igen så ingen fara hahaha....du vet Mäbe kommer ju ;)

// Feja

alebark sa...

Japps så sant så Jessica. Trivdes pöjjken P på SRF med?

Nädu J det blir inge Mäbe :) Ska jobba på dagen sen blir det fotboll för hela slanten. Tyvärr.. men det kommer ju fler konserter!