måndag 28 april 2008

Fler äckelgubbar!

När jag läste detta tidigare idag så kan man ju inte ens tänka tanken hur fan det har gått till. Vad är det för sjuk jävla gubbe? Hur många såna äckel finns det? Antar att det finns hur många som helst fast dom inte märks i samhället. Hur kan myndigheter gå på samma story flera gånger att han fått ett barn lämnat på sin trapp med en lapp om att mamman bad att just han skulle ta hand om barnen? Det är ju vansinnigt. Undrar om det ens är vettigt att sätta den karln i fängelse.. tror en kula är bra mycket billigare och effektivare. Dödsstraff kanske inte är en bra lösning för allt men i vissa fall undrar man ju. Nä sätt skattefifflare eller andra mesbrottslingar i fängelse länge länge, gärna 10 år eller livstid medans dessa äckelgubbar kan få nåt år i finkan så dom hinner göra lite fler barn/familjer ont. (OBS!! Ironi)

Nu är det sovdags minsann! Lite svängig rock 'n roll och man somnar som ett litet barn som just fått nå konstigt vitt pulver av John Blund.

3 kommentarer:

maggan sa...

Ja jag håller med dig om äckelidioten,men han borde skjutas med sina egna "kulor" först sen riktiga stålkulor.Eller kan dom rullan i tjära å fjädrar så får han springa gatlopp i staden och bli piskad av alla sen prickad me kulor.

Anonym sa...

go muslim-style..gräv ner dom till börstkorgen och stena dom...ungefär som dom gör emot kvinnor som varit otrogna i muslimska länder..

Anonym sa...

Haha...ja, anneli.
Jag håller med dig.
Det vore hur kul som helst att se honom springa där.
Go girl!