tisdag 8 april 2008

Liverpool vs Arsenal



Fotboll, fotboll, fotboll! Vilken fenomenalt bra match! Första halvtimmen var en riktig pina som Liverpool-fan. Arsenal ägde allt hela tiden och jag såg dystra rubriker från morgondagens tidningar. När sedan S. Hyypiä stålnickade rakt upp i krysset kom så kom en riktig vändning. Andra halvlek var en riktigt bra match där både Gunners och Liverpool visar att dom hör hemma i europatoppen. En spelare man inte sett mycket av i första halvlek var ju F. Torres men som han kom igen i andra halvlek.. vilket mål, vilket jobb! Han är värd varenda pund den pojken. När sedan Theo W sprang ifrån alla röda med en greyhound's fart från eget straffområde var nervositeten hyffsat stor. Ett strategiskt gult kort hade vart en bra lösning men icke.. han rann igenom som vatten och spelade snyggt in till en kvittering. Efter Arsenals andra mål hann knappt repriserna rulla innan domare Fröjdfeldt bannade en Gunner och Liverpool tillgavs en straff. I dessa lägen finns det ingen kyligare (ska vara Del Piero, Juventus då) än Steve G. Upp i otagbar höjd och lagom bredd och det är 3-2 till L'pool. 4-2 kom av bara farten och CL-semin är fixad. Tack Arsenal för en väl genomförd match! Kul L'pool/Gunners-triologi som slutade 6-4 och en CL-semi som är bokad mot Londons egna ryssmaffia Chelskij FC.

You'll never walk alone!

2 kommentarer:

Anonym sa...

sjukt kul match!!
men torres trodde han var bäst i världen efter målet å drabbades av övermod å försökte göra allting själv å lyckades inte med ngt mer.....synd.
men det är ju målen som räknas ; )

alebark sa...

Yes riktigt skoj! Nja vet inte om jag håller med dig riktigt om att han inte lyckades med mer.. han störde ju Gunners backlinje rejält så dom inte fick en stunds vila. Oroade och skojade tills han blev utbytt tycker jag! Målet var ruggigt snyggt.. hyffsat målfacit har pojken med!