söndag 13 april 2008

Hjältar & äckelgubbar

Det finns serietidningshjältar och filmatiserade hjältar och så finns det riktiga hjältar som Valter 78 år. Visst att försöka stoppa ett bankrån som 78-åring kan tyckas ganska dumdristiskt men va fanken gubben har ju jobbat i 30 år inom kriminalvården så han skötte ju allting helt rätt. Först knäpper han ett snyggt foto på rånaren och sen klubbar han ner honom. Skön kommentar efteråt kostar han på sig med: – Ja, det var ett oschyst slag. Men det är inte ärligt att sikta på folk med skarpladdade automatvapen heller!

Hoppas Valter har ett gäng barnbarn som hyllar sin hjälte nu!

Engla.. vart är hon?
Alltså detta med lilla Engla måste få ett slut nu! På löpsedeln står det att hans MOBIL kan ha svaret.. vaffan koppla ett par startkablar till ett batteri och kläm fast 42-åringens testiklar i klämmorna tills han säger nåt. Han lär ju ha svar! Är han oskyldig (vilket jag verkligen inte tror) så fick han sig en annorlunda upplevelse och kanske tänker på annat än på små barn! Äckelgubbe!

Sport
Alltså vilken ruggig start för nyförvärvet Sebastian Rajalakso i Djurgårdströjan. 4 mål på lika många matcher! Fortsätter han i den takten blir han lätt DIF's viktigaste spelare denna säsong. Djurgårn tog en fin skalp idag då Halmstads bollkallar var på besök i huvudstaden. En seger som betyder mycket då både Elfsborg och Helsingborg tappade poäng denna eftermiddag. Hoppas innerligt att Malmö tappar ett par pinnar mot Trelleborg nu ikväll med även om det verkar orimligt. Imorrn är det derby mellan stockholms näst bästa lag och solnas bästa lag.. hoppas på ytterligare ett oavgjort resultat.

1 kommentar:

Kachina sa...

Tjenare grabben
Länge sen jag såg dig, du var väl typ 7-8 år eller nått. Mamsen din har hjälpt mig lite å komma igång med bloggandet också.
Ha det så bra // Irre