lördag 12 april 2008

Pinturicchio..

Så jävlarns skönt att knäppa de svart/röd-randiga milanesarna på näsan. Efter dagens vinst för Juventus så ser det bra tungt ut för Milan och inte gör det mig nåt!
En 3-2 seger var riktigt skönt. Ett ryck från just Milan var mycket bra och nu är det hela 9p ner till dessa svart/röd-randiga. Tror inte att Milan vinner alla sina återstående matcher och att Juve skulle förlora minst 3.
"Pippo" Inzaghi var het som vanligt och stänkte in 2 baljor för Milan men att Hasan Salihamidžić skulle vara lika het kanske inte var lika givet. Tycker att Bosniern har varit hyffsad denna säsong men aldrig att han skulle avgöra med 2 mål i ett möte med Milan.
Den gamle Alessandro "Pinturicchio" Del Piero var som vanligt lysande och var riktigt synd att han inte satt dit minst en boll bakom den 202cm långe Australiensaren i Milans mål. Forza Juve!

Övrigt idag
Grattis mamma på födelsedagen! Paket nästa helg. Då kommer vi allihopa.. jag, syrran med sambo? och lilla J. Kram och Grattis!!! HURRA! HURRA! HURRA! HURRAAAA!!!

1 kommentar:

maggan sa...

Tack Tack min kära :) Nu är man äldre igen :( men det glada i det hela är att du å Frida sakta men säker hänger på,så då känner man sig inte sååå gammal,hi hi.Japp på lör blir det kalas med familjen,god mat å dricka är aldrig fel :)möjligtvis dagen "dont"då.Ska bli trevlig :) Kram Mamma