söndag 27 april 2008

Söndag..

.. och snart arbetsmåndag igen. Gillar verkligen inte måndagar! Borde man inte ta bort första arbetsdagen varje vecka.. vore inte dumt alls!
Nu är det ju dock så att denna vecka kommer bli alldeles underbar då den bara är 2 arbetsdagar lång. Fram för flera sådana veckor. Hade jag bestämt från början hade jag fixat så arbetsveckan är på lördag och söndag och helgen är mellan måndag och fredag. Lillördagen blir den riktiga festdagen och vips så har man 2 dagar att ta igen sig på efter en fylla. Betalningen för jobbet ska givetvis vara densamma som idag, fast för 8 dagar istället för 20 på en månad. Gud så det lät bra detta.. är det nåt man kan ta upp på regeringsnivå tro? Borgarbrackorna lär ju hoppa högt av glädje när detta förslag tas upp.. eller??

Nåja en bra helg med storvinst för Juventus (5-2) mot Lazio. Del Piero spottar in mål igen och Champions League-platsen ser kassaskåpssäker ut. Vet dock inte om jag trivs med tanken att Olof "snubbelfot" Mellberg kommer till klubben i sommar. Det visar sig. Man kan ju hoppas att det blir succé både för Juve och Olof för då ser det bra ut även för landslaget.

Forza Juve!

Inga kommentarer: