söndag 30 mars 2008

Allsvenskan är igång!

Idag var det premiär för årets Allsvenska och 4 matcher avverkades. Djurgården åkte ner till Peking och hämtade hem 3p. Var väl en väntad start även om man hoppades på mer. Med skadeproblemet i DIF så får det nog duga med 1-2 mot Norrköping. Att bärga hem alla poängen var absolut det viktigaste. Skönt att AIK och Kalmar delade på poängen. Både Gnaget och Kalmar räknas väl till toppstriden så att dessa två lag tappade ett par pinnar redan nu är kanon. Ett mindre väntat tips var ju att GAIS kryssade mot Elfsborg. Tror inte på Elfsborg i topp 5 denna säsong.. snarare runt en 7:e-plats. Matchen Halmstad mot Gefle slutade tydligen 1-0. Halmstad kommer alltid smygandes på hösten och blandar sig i toppstriden men i år blir det nog tyngre.

I dagens Premier League har Liverpool rivstartat mot ärkerivalen Everton. 1-0 genom F. Torres i sjunde minuten känns MYCKET bra. Vinst idag är ruggigt viktigt. Kämpar med just Everton om en Champions League-plats och att få ett försprång med 5 poäng skulle va grymt skönt. Ser gärna att Torres stänker in ett par till och stänger denna match så fort det går.

Aftonbladet synar alla allsvenska matcher med sitt Zoom-program och jag undrar om det är riktigt tillförlitligt såhär i säsongsstarten.. kan IFK Norrköping verkligen vara ett så passningsskickligt lag?

Inga kommentarer: